Pentagonul dezminte teoria potrivit căreia Taylor Swift participă la o operaţiune pro-Biden

Reprezentanţii Pentagonului au dezminţit teoria potrivit căreia celebra cântăreaţă Taylor Swift participă la o operaţiune psihologică pro-Biden. Zvonul care a căpătat amploare în SUA este popular în rândul susţinătorilor lui Donald Trump.

463 afișări
Imaginea articolului Pentagonul dezminte teoria potrivit căreia Taylor Swift participă la o operaţiune pro-Biden

Pentagonul dezminte teoria potrivit căreia Taylor Swift participă la o operaţiune pro-Biden

Teoria conspiraţiei a căpătat amploare după ce a fost dezbătută la postul Fox News şi a fost promovată de influencerii de extrema dreapta. Potrivit teoriei, vedeta muzicală şi prietenul ei, un cunoscut jucător de fotbal american care săptămâna viitoare va juca în finala campionatului, sunt implicaţi într-o operaţiune psihologică de proporţii care are ca scop realegerea preşedintelui Joe Biden.

Probabil, democratul Biden se va confrunta la alegerile prezidenţiale din noiembrie chiar cu Donald Trump, ai cărui susţinători promovează intens teoria.

Amploarea dezbaterii i-a determinat pe reprezentanţii Pentagonului să ofere mai multe explicaţii despre subiect.

„Cunoaştem prea bine pericolele teoriilor conspiraţiei, aşa că pentru a clarifica lucrurile, Taylor Swift nu face parte dintr-o operaţiune psihologică. Punct”, a spus Sabrina Singh, purtătorul de cuvânt al Pentagonului, pentru POLITICO.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici