Pentru o cauză nobilă. Anthony Hopkins a lansat o linie de parfumuri şi lumânări în colaborare cu „No Kid Hungry”

  • Anul acesta Anthony Hopkins a lansat o linie de parfumuri şi lumânări parfumate în colaborare cu „No Kid Hungry”.
  • 2020 a fost un an al provocărilor pentru artiştii din întreaga lume.
681 afișări
Imaginea articolului Pentru o cauză nobilă. Anthony Hopkins a lansat o linie de parfumuri şi lumânări în colaborare cu „No Kid Hungry”

Penrtu o cauză nobilă. Anthony Hopkins a lansat o linie de parfumuri şi lumânări parfumate în colaborare cu „No Kid Hungry”

Legendarul actor, Anthony Hopkins a lansat, anul acesta, gama Anthony Hopkins AH Eau de Parfum, în colaborare cu No kids Hungry, pentru a sprijini lupta împotriva foametei în rândul copiilor din Statele Unite. „Aromele sunt o formă de meditaţie, pur şi simplu, mie îmi schimbă mentalitatea. Cu siguranţă m-au ajutat – în pictură, în muzică, în actorie. Fac parte din mine, din eul meu lăuntric.”, a spus Anthony Hopkins, potrivit contactmusic.com

Dacă eşti fan Anthony Hopkins, acesta ţi-a pregătit o surpriză pe contul său de Instagram. În semn de mulţumire pentru tot suportul acordat în acest an, artistul a postat un clip cu el cântând la pian, însoţit de descrierea: „ Citesc mesaje şi comentarii generoase şi mi-aş dori să vă pot răspunde tuturor. Cuvintele voastre m-au ajutat să trec acest an . Mulţumesc!”

 

Îţi amintesc că cea mai nouă proiecţie în care îl poţi urmării pe Anthony Hopkins este pelicula „The Father”.


 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici