Personajul "Doctor House" îi provoacă dureri fizice actorului Hugh Laurie

Hugh Laurie, actorul care interpretează personajul doctorului Gregory House din serialul "House", a declarat că ar putea renunţa la rolul din serialul TV, pentru că şchiopătatul simulat i-a provocat afecţiuni reale, informează Daily Mail.

1148 afișări
Imaginea articolului Personajul "Doctor House" îi provoacă dureri fizice actorului Hugh Laurie

Personajul "Doctor House" îi provoacă dureri fizice actorului Hugh Laurie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actorul, în vârstă de 50 de ani, spune că merge la rândul său cu dificultate, după ce a simulat atâta timp şchiopătatul doctorului Gregory House, care de cinci ani foloseşte în serial un baston pentru a se deplasa.

"Serialul ar mai putea continua chiar şi până la seria nouă dar eu nu ştiu dacă voimai rămâne în echipă pentru că încep să am probleme cu genunchii şi să resimt dureri la şolduri. Sunt multe lucruri care nu mai funcţionează cum trebuie", a spus actorul nominalizat de trei ori consecutiv la premiile Emmy.

Într-un interviu acordat recent, Hugh Laurie a vorbit despre cât îi este de greu să trăiască în Los Angeles, departe de familia sa din Marea Britanie. "Niciodată nu mi-am închipuit că o să pot trăi în Los Angeles în timp ce copiii mei cresc în Marea Britanie, dar încerc să mă descurc cât pot de bine cu această situaţie", a spus el.

Serialul "House" a fost lansat în America în toamna lui 2004 şi, până în prezent, a obţinut 22 premii şi peste 30 nominalizări, dintre care cele mai importante sunt cele două Globuri de Aur câştigate de Hugh Laurie în 2006 şi 2007, dar şi cele trei Emmy câştigate de serial.

În urma succesului acestui serial, care este inclus în mod constant în rândul celor zece producţii cu cele mai mari audienţe în Statele Unite, Hugh Laurie a ajuns să fie considerat unul dintre cei mai sexy bărbaţi din lumea showbiz-ului.

Actorul britanic Hugh Laurie a devenit unul dintre cei mai bine plătiţi actori de televiziune, după ce în toamna lui 2008, a semnat un contract în valoare de nouă milioane de dolari pentru a continua să-i dea viaţă personajului Gregory House în serialul TV "House", după cum a informat Telegraph, în ediţia online, din 14 septembrie 2008.

Potrivit prevederilor contractului semnat, Hugh Laurie primeşte 400.000 de dolari pentru fiecare episod al serialului şi va continua să joace în "House" până în 2012.

Sezonul al şaselea din "House" va debuta în SUA pe 21 septembrie 2009. În prezent, serialul este difuzat în 66 de ţări, printre care şi România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici