Personalităţi pentru care tehnologia e durere de cap. Pentru unii telefonul mobil e sperietoare, iar pentru alţii cumpărăturile online sunt de evitat

Printre celebrităţile care nu sunt prietene cu tehnologia se numără Christopher Walken nu are telefon mobil sau Angelina Jolie care alege să îşi cumpere anumite produse din cataloage tipărite.

3162 afișări
Imaginea articolului Personalităţi pentru care tehnologia e durere de cap. Pentru unii telefonul mobil e sperietoare, iar pentru alţii cumpărăturile online sunt de evitat

Personalităţi pentru care tehnologia e durere de cap. Pentru unii telefonul mobil e sperietoare, iar pentru alţii cumpărăturile online sunt durere de cap

Dar nu numai anumite vedete de la Hollywood par a avea o aversiune faţă de tehnologie, există destui şefi de state şi miliardari pentru care gadgeturile sunt SF-ul pe care preferă să nu îl cunoască. 

Iată o listă cu persoane celebre care nu folosesc internetul, nu au un computer personal sau un telefon mobil:

Christopher Walken

Celebrul actor, care a făcut un rol de excepţie în filmul „The Deer Hunter”, nu are telefon mobil şi nici nu foloseşte un computer sau internetul. Atunci când apare într-un film, producătorii îi dau un telefon mobil pentru a ţine legătura cu el. Totuşi, imediat după ce filmările se încheie Walken îl returnează.

Sandra Bullok

La fel ca şi un alt actor celebru, George Clooney, Bullok detestă reţelele de socializare online şi în particular selfie-urile. Ea crede că acestea crează o proiecţie falsă a imaginii cuiva.

Angelina Jolie

În urmă cu câţiva ani, Jolie a intrat pentru prima dată pe Amazon şi s-a simţit „copleşită” de opţiunile oferite. „Aşa că mă rezum la cataloage tipărite”, a declarat ea. Jolie a declarat la un moment dat că nu ştie să pornească un computer.

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici