Peste 1.000 de scenarii, publicate pe www.enigmaelodiei.ro

Peste o mie de scenarii despre dispariţia Elodiei au fost publicate pe site-ul www.enigmaelodiei.ro, pe parcursul primei săptămâni a concursului "Enigma Elodiei", potrivit Google Analytics, pagina înregistrând, duminică, 9 decembrie, un record de 5.000 de vizitatori unici, informează un comunicat.

1 afișare
Imaginea articolului Peste 1.000 de scenarii, publicate pe www.enigmaelodiei.ro

Peste 1.000 de scenarii, publicate pe www.enigmaelodiei.ro

De asemenea, conform datelor furnizate de Google Analytics, în cele şapte zile de concurs, pagina a fost accesată de aproximativ 20.000 de vizitatori unici.

Site-ul www.protv.ro a lansat în urmă cu o săptămână concursul de scenarii intitulat "Enigma Elodiei", o competiţie care se înscrie în linia "Gândeşte liber". Toţi cei care au o versiune despre misterul ce înconjoară dispariţia avocatei Elodia Ghinescu pot posta scenarii pe pagina http://www.enigmaelodiei.ro/până pe 31 ianuarie 2008.

În funcţie de tonul scenariului, acesta poate fi votat, prin note de la 1 la 5, pentru una dintre cele două categorii de concurs: "hazlio-sf" şi "sado-maso". În final, cel mai votat scenariu din fiecare categorie va fi transformat într-un film de către echipa Media Pro Pictures. Următorii zece clasaţi vor câştiga invitaţii la film şi multe alte premii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici