Peste 1.600.000 de fani vor biletele gratuite la ceremonia în memoria lui Michael Jackson

Circa 1,6 milioane de fani au aplicat, până sâmbătă după-amiază, pentru cele 17.500 de bilete gratuite care le asigură accesul la ceremonia organizată în memoria lui Michael Jackson marţi, la Staples Center din Los Angeles, informează CNN.com

26 afișări
Imaginea articolului Peste 1.600.000 de fani vor biletele gratuite la ceremonia în memoria lui Michael Jackson

Peste 1.600.000 de fani vor biletele gratuite la ceremonia în memoria lui Michael Jackson (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Câştigătorii biletelor vor fi aleşi aleatoriu din rândul tuturor celor care s-au înregistrat pe site-ul staplescenter.com.

Poliţia din Los Angeles se aşteaptă ca în jur de 700.000 de persoane să încerce să ajungă la arena unde va avea loc evenimentul, în pofida instituirii unui perimetru de securitate în zonă.

Sâmbătă după-amiază, peste 1.600.000 de persoane se înregistraseră pentru a obţine un bilet, potrivit unui anunţ făcut de Ken Sunshine, purtătorul de cuvânt al familiei Jackson.

Din totalul biletelor, 11.000 vor asigura accesul în interiorul Staples Center şi 6.500 vor fi pentru proiecţiile din interiorul cinematografului Nokia situat în apropierea arenei.

Potrivit oficialilor care se ocupă de organizarea evenimentului, 8.750 de perechi de bilete vor fi extrase duminică, urmând ca aceia care le-au obţinut să fie anunţaţi în cursul aceleiaşi zile.

Iniţial, biletele ar fi trebuit să meargă numai la fanii din Statele Unite, însă regulamentul a fost modificat ulterior.

În conferinţa de presă organizată vineri, oficialii au declarat că nu va avea loc o procesiune funerară. Ei au mai dat şi asigurări că organizaţiile media vor primi gratuit dreptul de a difuza imagini din cadrul ceremoniei.

Miercuri, a fost făcut public un testament al artistului, prin care acesta cere instituirea unui fond de administrare a averii sale în beneficiul copiilor şi al mamei lui, Katherine Jackson, care va fi şi tutorele micuţilor, în document cântăreaţa Diana Ross fiind numită tutore de rezervă.

De la moartea lui Michael Jackson, în urmă cu opt zile, din cauza unui stop cardiac, la vârsta de 50 de ani, s-au înmulţit speculaţiile privind existenţa mai multor testamente, dar şi presupunerile că va fi dusă o aprigă bătălie judiciară pentru averea lui, care include şi o companie de producţie muzicală şi drepturi asupra catalogului Beatles. Se vehiculează ideea că Jackson avea datorii de 500 de milioane de dolari când a murit, însă bunurile sale ar valora un miliard de dolari, ceea ce ar confirma suma indicată de el în testament.

Speculaţiile continuă şi în ceea ce priveşte faptul că Jackson ar fi utilizat medicamente eliberabile doar pe reţetă - antidepresive - înainte de moartea sa, însă rezultatele testelor toxicologice vor fi făcute publice abia peste câteva săptămâni.

Vineri, presa internaţională a publicat informaţii potrivit cărora la domiciliul lui Michael Jackson ar fi fost găsit un sedativ puternic, Propofol, cunoscut şi sub numele de Diprivan. În plus, surse din poliţie au precizat că au fost descoperite numeroase alte medicamente, precum şi o serie de reţete pe diverse nume şi emise de diferiţi medici, ceea ce i-a determinat pe anchetatori să creadă că Michael Jackson folosea diverse identităţi pentru a obţine medicamente.

Intravenos, sedativul descoperit la locuinţa lui Jackson este folosit în cadrul procedurilor de anestezie generală din sălile de operaţie, precum şi pentru pacienţii intubaţi care se află în secţiile de reanimare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici