Peste 100 de piese au fost înscrise la selecţia naţională Eurovision

Un număr de 117 piese au fost înscrise, anul acesta, la selecţia naţională pentru Eurovision Song Contest 2010, se arată pe site-ul TVR, organizator al evenimentului.

38 afișări
Imaginea articolului Peste 100 de piese au fost înscrise la selecţia naţională Eurovision

Peste 100 de piese au fost înscrise la selecţia naţională Eurovision

Dintre cele 117 melodii, şase piese au fost respinse din cauza documentaţiei incomplete. Astfel că, luni, la preselecţie, juriul va avea de ales cele 15 finaliste din 111 cântece.

Pe 6 februarie, piesele vor fi postate pe site-ul www.tvr.ro/eurovision. Între 20 februarie şi 5 martie, acestea vor fi promovate, în condiţii de egalitate, pe toate canalele TVR, precum şi pe alte canale media, conform strategiei TVR în acest sens.

Selecţia naţională a competiţiei va avea loc pe 6 martie.

Finala europeană a concursului Eurovision se va desfăşura în 29 mai 2010, la Oslo, Norvegia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici