Peste 120 de jandarmi, mobilizaţi pentru Festivalul "Peninsula" de la Târgu Mureş

Peste 120 de jandarmi vor fi mobilizaţi pentru a asigura buna desfăşurare a Festivalului "Peninsula" de la Târgu Mureş, care începe joi, aceştia urmând să fie prezenţi în locul de desfăşurare a manifestării şi în zonele adiacente, alături de poliţişti.

45 afișări
Imaginea articolului Peste 120 de jandarmi, mobilizaţi pentru Festivalul "Peninsula" de la Târgu Mureş

Peste 120 de jandarmi, mobilizaţi pentru Festivalul "Peninsula" de la Târgu Mureş (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit Inspectoratul Judeţean de Jandarmi (IJJ) Mureş, de joi şi până duminică, în perioada în care se va desfăşura a şaptea ediţie a Festivalului "Peninsula", peste 60 de jandarmi din cadrul IJJ vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică, prin patrule.

"Pe toată perioada de desfăşurare, jandarmii vor fi prezenţi la cele patru scene amenajate pentru desfăşurarea concertelor de muzică, precum şi în zona de campare a participanţilor la acest festival. De asemenea, în municipiul Târgu Mureş, în perioada respectivă peste 60 de jandarmi vor desfăşura, împreună cu lucrători din cadrul Poliţiei, prin patrule mixte, activităţi specifice de menţinere a ordinii publice în zonele adiacente locului de desfăşurare a Festivalului Peninsula", potrivit IJJ Mureş.

Potrivit sursei citate, măsurile s-au luat având în vedere experienţa anilor precedenţi, când numărul de participanţi a depăşit 10.000 de persoane.

Festivalul "Peninsula", care se va desfăşura de joi până duminică, la Târgu Mureş, va reuni peste 70 de artişti, printre ei numărându-se Korn, Tricky, Europe, Gorillaz Sound System, The Rasmus, Above & Beyond sau Fedde Le Grand.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici