Peste 20.000 de oameni sunt aşteptaţi la concertul trupei Jethro Tull

Peste 20.000 de oameni sunt aşteptaţi diseară la concertul trupei Jethro Tull, care se va desfăşura în Piaţa Mare a Sibiului şi la care intrarea va fi gratuită.

2 afișări
Imaginea articolului Peste 20.000 de oameni sunt aşteptaţi la concertul trupei Jethro Tull

Peste 20.000 de oameni sunt aşteptaţi la concertul trupei Jethro Tull

“Unul din hobby-urile mele este ca atunci când merg undeva în vizită, undeva departe, unde nu am mai fost, ca Sibiul, să merg în camera mea de hotel cu aer condiţionat, să deschid geamul, să arunc o privire peste oraş, să-mi deschid laptop-ul şi să caut pe Google, să citesc şi să fiu aici în acelaşi timp, e un lucru deosebit”, a spus  Ian Anderson, solistul formatiei.

Ian Anderson spune că a realizat cât de important este publicul prin martie-aprilie 1968, când a văzut că la un concert s-au adunat mai mult de zece oameni.

Cât despre publicul din România, nu ştie ce să spună şi nici la ce să se aştepte. "Nu sunt sigur că ar trebui să mă aştept la ceva. E ca şi cum te-ai aştepta la ceva atunci cand faci sex. E emoţionant să afli. Nu vrei să ştii înainte cum va fi. Aşa că eu cred că publicul, ţările, oraşele sunt diferite, dacă aş fi ştiut înainte cum va fi nu mai avea niciun rost să vin aici”, a mai declarat solistul britanic.

Ian Anderson nu a vrut să dezvăluie nimic din ceea ce publicul urmează să vadă diseară. Când a fost rugat de un jurnalist să facă o demonstraţie scurtă la flaut, înainte de concert, solistul britanic a spus că e ca şi cum i-ai cere unui star porno să-şi desfacă fermoarul la pantaloni înainte de a te uita la întregul film cu el.

Jethro Tull are 40 de ani de carieră, peste 60 de milioane de albume vândute şi un premiu Grammy.

Concertul va începe diseară la ora 21.00, iar intrarea este gratuită.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici