Peste 5.000 de persoane au participat la East European Motor Show

Peste 5.000 de oameni din ţară şi străinătate au participat la festivalul East European Motor Show, cel mai mare eveniment dedicat pasionaţilor de motoare din estul Europei, desfăşurat de vineri până duminică pe platoul Trei Brazi din Predeal (Braşov).

38 afișări
Imaginea articolului Peste 5.000 de persoane au participat la East European Motor Show

Peste 5.000 de persoane au participat la East European Motor Show (Imagine: Mihaela Cojocariu/Mediafax Foto)

Festivalul s-a bucurat de participarea a peste 5.000 de spectatori, în ciuda ploilor abundente care au sabotat întreg evenimentul.

La festival au venit pasionaţi de motoare şi muzică rock din toate colţurile ţării, dar şi de peste hotare, din Germania, Austria, Croaţia, Serbia, Elveţia şi Bulgaria, paza pe întreg parcursul evenimentului fiind asigurată de circa 150 de jandarmi şi poliţişti.

În ciuda ploilor, bikerii nu au renunţat la concursurile Iron Art (motociclete modificate în propriul stil de către proprietari), Burnout Show, concursul Miss Motorshow, spectacolele de tatuaje, piercing şi striptease, dar şi concursurile inedite de împins butoaie de bere cu motorul, de tractat anvelope de camion cu motorul sau concursuri de băut bere.

Nu a lipsit nici Parada motocicliştilor, la care au participat, sâmbătă seară, pe o ploaie torenţială, circa 300 de motociclişti. Aceştia s-au încolonat şi au pornit pe traseul Trei Brazi - DN1 - viaduct - teleferic - strada Eroilor - strada Libertăţii - platoul Trei Brazi.

Cei prezenţi la eveniment au avut parte şi de concerte de muzică rock pe două scene, dar şi de un program special "Motosimfonia" de turat motoare fără tobe de eşapament.

De asemenea, cele mai frumoase motociclete au fost premiate, de un juriu internaţional, câştigătorul locului I primind 1.000 de euro, al locului II - 700 de euro, iar al locului III - 300 de euro.

În competiţie au fost acceptate toate mărcile de motociclete fabricate la ora actuală în lume.

De asemenea, cea mai frumoasă femeie de la festival a primit, pe lângă titlul de Miss Motorshow, şi un premiu de 300 de euro.

Suprafaţa alocată evenimentului s-a întins pe şase hectare, iar capacitatea de cazare în corturi în zona Trei Brazi a fost de 3.000 de locuri, organizatorii amenajând o zonă care a beneficiat de toate facilităţile necesare, precum electricitate, apă potabilă şi menajeră, grupuri sanitare şi duşuri ecologice.

Printre trupele care au concertat la East European Motor Show s-au numărat Cargo, Trooper, Highlight Kenosis, Guerrillas, Act, Tiarra etc.

Organizarea evenimentului a costat circa 100.000 de euro, sumă alocată de principalul organizator, EuroEast Alternativ, în colaborare cu Primăria Predeal şi cluburile de bikeri Trust MC şi Bull Bikers.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici