Pet Shop Boys vor 60 de prosoape pentru perioada în care vor sta la Bucureşti

Chris Lowe şi Neil Tennant, cei doi membri ai trupei Pet Shop Boys, care vor concerta, duminică, la Sala Palatului din Bucureşti, au cerut organizatorilor concertului să le pună la dispoziţie 60 de prosoape, precum şi vin alb şi roşu de calitate.

7 afișări
Imaginea articolului Pet Shop Boys vor 60 de prosoape pentru perioada în care vor sta la Bucureşti

Pet Shop Boys vor 60 de prosoape pentru perioada în care vor sta la Bucureşti

Potrivit organizatorilor, Chris Lowe şi Neil Tennant vor fi cazaţi la Hotelul Marriott din Capitală. Media Services Events a rezervat deja 20 de camere pentru membrii trupei şi pentru staff-ul care îi va însoţi.

Deşi pretenţiile lor nu au fost ieşite din comun, cântăreţii au avut, totuşi, câteva cerinţe. În afară de anumite mărci de vin pe care le doresc în cabine (Rioja, Sancerre, Chablis), cei de la Pet Shop Boys au solicitat prin contract să le fie puse la dispoziţie 24 de prosoape de culoare închisă pentru mâini, pentru a fi utilizate pe scenă, dar şi în cabine. Pe lângă acestea, ei au mai cerut alte 36 de prosoape mari de baie şi 12 bucăţi de săpun. Toate acestea vor fi verificate înaintea sosirii membrilor trupei de către directorul de producţie al turneului.

De asemenea, în vecinătatea vestiarelor destinate staff-ului trebuie să existe toalete dotate cu duşuri şi dispozitive de evaporat apa după spălare. Hârtia igienică şi prosoapele de hârtie sunt şi ele menţionate ca fiind absolut necesare, în cantităţi suficiente.

Concertul pe care formaţia Pet Shop Boys îl va susţine la Sala Palatului va avea loc duminică, începând cu ora 19.30. Programat iniţial pentru 19 octombrie, dar amânat din cauza decesului lui Dainton Connell, unul dintre cei mai vechi angajaţi ai trupei, acest concert va fi ultimul din cadrul turneului mondial "Fundamental". Din respect pentru publicul român, care a dat dovadă de înţelegere în situaţia amânării show-ului, membrii formaţiei au anunţat că vor oferi spectatorilor români câteva piese în plus. De asemenea, organizatorii concertului au mai spus că trupa pregăteşte şi o surpriză pentru spectatori.

Biletele pentru acest concert, având preţurile de 100, 150, 200, 250, 300 şi 500 de lei, pot fi procurate de la Sala Palatului, magazinul Muzica, reţeaua Carrefour, Teatrul Naţional Bucureşti, Teatrul Nottara şi staţiile de metrou Unirea 1 şi 2. De asemenea, biletele pot fi achiziţionate şi online, de pe site-urile www.bilete.ro, www.blt.ro şi www.biletedelatati.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici