Pete Doherty a fost eliberat din închisoare

Cântăreţul de rock Pete Doherty, solistul trupei Babyshambles, a fost eliberat din închisoare, marţi, după ce a executat doar 29 de zile din pedeapsa de 14 săptămâni primită pentru că nu a respectat condiţiile eliberării sub supraveghere judiciară, informează thisislondon.co.uk.

29 afișări
Imaginea articolului Pete Doherty a fost eliberat din închisoare

Pete Doherty a fost eliberat din închisoare (Imagine: www.thisislondon.co.uk)

Rocker-ul, cunoscut pentru lupta sa cu dependenţa de alcool şi droguri, a fost condamnat la închisoare pentru că nu a respectat condiţiile eliberării sub supraveghere judiciară, mai ales în ceea ce priveşte consumul de droguri şi conducerea în stare de ebrietate.

Potrivit sursei citate, el a părăsit închisoarea Wormwood Scrubs, din vestul Londrei, marţi dimineaţa.

Îmbrăcat în costum, cu cravată, cântăreţul a declarat că este bucuros că este liber şi că abia aşteaptă să bea nişte rom cu cola şi să se joace cu pisicile lui. El a mai arătat presei un certificat care indica faptul că trecut un test antidrog la care a fost supus în închisoare. Presa britanică a scris că Doherty a fumat heroină cât a stat după gratii.

Anul trecut, cântăreţul a declarat că a întors definitiv o nouă pagină a vieţii sale, la puţin timp după ce a fost condamnat la închisoare cu suspendare pentru deţinere de cocaină, heroină, ketamină şi cannabis. În ciuda promisiunilor pe care şi le-a făcut, rocker-ul a întârziat deseori sau a lipsit de la întâlnirile sale cu administraţia judiciară şi din acest motiv a fost încarcerat.

Din cauză că a stat după gratii, Doherty a trebuit să-şi amâne un concert solo pe care trebuia să-l susţină în celebra Royal Albert Hall din Londra, pe 28 aprilie.

Cu toate acestea, concertul stabilit să aibă loc la festivalul britanic Glastonbury, care se va desfăşura în iunie, ar trebui să decurgă conform planului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici