PICTORIAL INCENDIAR: Rihanna şi Kate Moss, fotografiate nud pentru revista V - FOTO

Cântăreaţa Rihanna şi top modelul britanic Kate Moss apar nud într-un pictorial incendiar realizat de renumitul fotograf Mario Testino pentru ediţia americană a revistei V.

4002 afișări
Imaginea articolului PICTORIAL INCENDIAR: Rihanna şi Kate Moss, fotografiate nud pentru revista V - FOTO

Rihanna (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Într-una dintre fotografii, Rihanna poartă lenjerie intimă din piele neagră sub un sacou negru, în timp ce o îmbrăţişează pe Kate Moss, care este goală, informează femalefirst.co.uk.

Într-o altă fotografie, Rihanna este aceea care apare complet goală, ţinând-o în braţe pe Kate Moss, care pozează în lenjerie intimă.

În cea de-a treia fotografie, cântăreaţa joacă rolul unei femei dominatoare, în timp ce Kate Moss pozează în faţa ei, tot în lenjerie intimă, mimând mersul unei feline.

VEZI AICI FOTO

Rihanna este cunoscută nu doar pentru muzica ei, ci şi pentru faptul că nu ezită să pozeze în ipostaze provocatoare. De altfel, artista născută în Barbados a pierdut un contract avantajos cu brandul Nivea tocmai din cauza unor astfel de pictoriale considerate incendiare.

Rihanna şi-a lansat primul material discografic în 2005, iar primul ei single devenit Nr.1 a fost piesa "S.O.S.". Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima poziţie a clasamentelor muzicale, "Umbrella", "Take a Bow" şi "Disturbia". În ultimii trei ani, cântăreaţa născută în Barbados a lansat de fiecare dată un album nou în luna noiembrie: "Rated R" (2009), "Loud" (2010) şi "Talk That Talk" (2011). Albumele sale s-au vândut în peste 25 de milioane de copii pe plan mondial, iar cântăreaţa a fost recompensată cu nouă premii Grammy.

Devenită celebră după ce a pozat într-o reclamă din anii '90 pentru Calvin Klein, alături de Mark Wahlberg, Kate Moss este un top model britanic de succes, care a apărut pe copertele a peste 300 de reviste de modă din întreaga lume. Ea este cunoscută pentru înălţimea sub standardele impuse în lumea modei, pentru apariţiile în numeroase campanii publicitare, pentru relaţiile personale zbuciumate şi pentru stilul de viaţă petrecăreţ.

Mario Testino, născut pe 30 octombrie 1954, este un renumit fotograf de modă peruan. Fotografiile sale au apărut în numeroase reviste de modă precum Vogue şi Vanity Fair. Cariera lui a urmat o curbă spectaculoasă, după ce a fost ales de prinţesa Diana să îi realizeze un pictorial pentru revista Vanity Fair în anul 1997. De atunci, Testino este angajat cu regularitate de membrii familiei regale britanice.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici