Halle Berry, la 46 de ani. Cum arată în prezent actriţa - FOTO

Halle Berry a participat, alături de colegul său de platou din filmul respectiv, Tom Hanks, la premiera peliculei "Cloud Atlas" în Germania.

17968 afișări
Imaginea articolului Halle Berry, la 46 de ani. Cum arată în prezent actriţa - FOTO

Halle Berry (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Premiera filmului a avut loc ieri, la Berlin, informează dailymail.co.uk.

Înainte de premieră, actriţa a participat alături de Tom Hanks la un show TV din Germania.

La 46 de ani, Halle Berry are o formă fizică de invidiat. Actriţa a purtat o rochie din piele la precedenta premieră a filmului, în Rusia, şi a demonstrat că încă poate opta pentru o vestimentaţie provocatoare.

Halle Berry joacă mai multe roluri în "Cloud Atlas", fiind, pe rând, un bărbat coreean în vârstă sau o evreică germană.

Halle Berry a declarat pentru Entertainment Weekly că fiica ei în vârstă de 4 ani, Nahla, a fost îngrozită să o vadă pe mama ei jucând un bărbat. "Adevăratul test a fost când fiica mea a văzut toate costumele, i-au plăcut, dar când am apărut în faţa ei ca Dr. Ovid, s-a uitat la tip şi s-a gândit că era probabil un ciudat, din pricina ochiului", a afirmat actriţa.

Halle Berry a câştigat un premiu Oscar în 2002, pentru prestaţia ei din filmul "Puterea dragostei/ Monster's Ball", devenind astfel prima actriţă afro-americană din istorie care a câştigat această distincţie. În prezent, actriţa este logodită cu Olivier Martinez, după ce a fost căsătorită de două ori, cu jucătorul de baseball David Justice, în perioada 1993 - 1997, şi cu cântăreţul Eric Benet, în perioada 2001 - 2005.

Halle Berry se luptă cu fostul său iubit, Gabriel Aubry, pentru obţinerea custodiei fiicei lor, Nahla.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici