Piese de pe noul album The Killers, prezentate la New York (Galerie Video)

Formaţia americană The Killers a prezentat, în premieră, piese ce vor fi incluse pe noul album, într-un concert pe care l-a susţinut, marţi seara, la New York, în faţa a câteva sute de fani, informează New Musical Express.

13 afișări
Imaginea articolului Piese de pe noul album The Killers, prezentate la New York (Galerie Video)

Piese de pe noul album The Killers, prezentate la New York (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit Gigwise, care citează surse din cadrul casei de discuri Island, The Killers vor lansa al treilea album în luna noiembrie a acestuia an.

Piese care vor fi incluse pe acest nou album au fost prezentate, în premieră, de către formaţia originară din Las Vegas în faţa membrilor fan club-ului trupei, denumiţi "The Victims".

Prima piesă nouă dezvăluită în cadrul recitalului a fost "Spaceman", un cântec ce prezintă puternice sunete de sintetizator.

Spre sfârşitul concertului, în setlist s-a mai strecurat şi "Neon Tiger", un cântec cu o melodie puternică, zgomotoasă şi plină de forţă.

The Killers nu au ales încă un titlu pentru acest al treilea album. În prezent, însă, membrii formaţiei pun la punct ultimele detalii ale materialului discografic ce va urma albumului "Sam's Town", lansat în 2006.

Potrivit New Musical Express, trupa îşi doreşte ca noul album să fie finalizat înainte de concertele pe care le va susţine la sfârşitul lunii august, în cadrul festivalurilor Reading şi Leeds din Marea Britanie.

 

The Killers - "When You Were Young"

The Killers - "Read My Mind"

The Killers - "Smile Like You Mean It"

The Killers - "Romeo and Juliet "

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici