Pink este supărată pe "nepoliticosul" Prinţ William (Video)

Celebra cântăreaţă americană Pink a declarat că se simte ofensată de faptul că Prinţul William nu i-a răspuns la scrisoarea prin care artista îi cerea să explice de ce practică vânătoarea ca hobby, informează Female First.

145 afișări
Imaginea articolului Pink este supărată pe "nepoliticosul" Prinţ William (Video)

Pink este supărată pe "nepoliticosul" Prinţ William (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Pink, pe numele ei adevărat Alecia Moore, este o susţinătoare înfocată a drepturilor animalelor.

Ea a fost invitată în trecut să cânte la o petrecere în onoarea Prinţului William, dar a refuzat oferta şi a decis să îl provoace pe acesta la o dezbatere, cerându-i să explice opinia pe care o are despre vânătoare.

Au trecut cinci ani de atunci, dar Pink nu a primit încă un răspuns de la familia regală britanică.

Pink s-a declarat dezamăgită şi l-a catalogat pe prinţul William drept "puţin cam nepoliticos".

Pink este o susţinătoare înflăcărată a asociaţiei People for the Ethical Treatment of Animals (PETA) şi a declarat că i-a trimis o scrisoare asemănătoare şi bunicii prinţului, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, dar nici din partea ei nu a primit vreun răspuns.

Pnk a mărturisit că i-a cerut Reginei Elisabeta a II-a să îi explice de ce blănurile nu pot fi făcute din material sintetic.

Totodată, celebra cântăreaţă pop a declarat că nu înţelege de ce unele persoane nu ar trebui să fie chestionate datorită poziţiei lor în societate.

"Susţin organizaţia PETA şi vreau ca oamenii să se gândească serios la responsabilităţile pe care le au. Nu îmi pasă dacă au sau nu vreo coroană pe cap", a mai declarat artista.

Pink - "Dear Mr. President"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici