Pisica americană care simte moartea

O pisică din Statele Unite simte cu câteva ore înainte atunci când pacienţii unui spital vor muri.

5 afișări
Imaginea articolului Pisica americană care simte moartea

Pisica americană care simte moartea

Când pisica Oscar vizitează anumiţi bolnavi internaţi la Centrul de Îngrijire şi Reabilitare Steere House din Providence, Rhode Island, membrii personalului ştiu că este timpul să anunţe familiile persoanelor respective.

De doi ani de când Oscar trăieşte lângă centru, el s-a aflat lângă paturile a peste 25 de bolnavi cu puţin timp înainte ca aceştia să moară, potrivit doctorului David Dosa de la Universitatea Brown din Providence. Acesta a scris despre Oscar în publicaţia New England Journal of Medicine.

Crescut în apropiere de centru încă de mic, Oscar verifică adesea pacienţii, însă atunci când rămâne mult timp pentru o vizită în camera unui bolnav, personalul spitalului ştie că este timpul să cheme familia acestuia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici