Plácido Domingo, diagnosticat cu COVID-19, a fost externat. Tenorul a anunţat că "este acasă şi se simte bine"

  • Plácido Domingo, care a fost spitalizat în Acapulco, Mexic, după ce a fost testat pozitiv pentru coronavirus, a fost externat luni
  • Tenorul a anunţat într-un comunicat că "este acasă şi se simte bine"
  • Pe 22 martie, Domingo, în vârstă de 79 de ani, a anunţat că a primit rezultat pozitiv după ce a fost testat pentru COVID-19
1069 afișări
Imaginea articolului Plácido Domingo, diagnosticat cu COVID-19, a fost externat. Tenorul a anunţat că "este acasă şi se simte bine"

Sursa foto: Profimedia

Pe 22 martie, Domingo, în vârstă de 79 de ani, a anunţat că a primit rezultat pozitiv după ce a fost testat pentru COVID-19.

"Simt că este datoria mea morală să vă anunţ că am primit rezultat pozitiv la testul pentru COVID-19 (...) Vă implor, fiţi toţi extrem de atenţi, urmaţi regulile de bază şi spălaţi-vă pe mâini frecvent, păstrând distanţa de cel puţin doi metri de ceilalţi, faceţi tot ce puteţi pentru a opri răspândirea virusului şi, mai presus de toate, vă rog să staţi acasă, dacă puteţi!", a spus la momentul respectiv tenorul.

Tenorul a fost în ultimele luni subiectul unui scandal, fiind acuzat de hărţuire sexuală de zeci de femei. Domingo a contestat mult timp acuzaţiile, numindu-le „în multe feluri, pur şi simplu incorecte". Acesta a spus că „interacţiunile şi relaţiile au fost întotdeauna primite bine şi consensuale", deşi a subliniat că „regulile şi standardele" s-au schimbat.

Totuşi, luna trecută, Placido Domingo a arătat într-un comunicat că „îşi asumă responsabilitatea pentru acţiunile sale", după ce o anchetă independentă desfăşurată la solicitarea American Guild of Musical Artists l-a găsit vinovat de hărţuire sexuală. De atunci i-au fost anulate mai multe spectacole. De asemenea, la începutul lunii octombrie 2019, tenorul a demisionat din funcţia de director general al Operei din Los Angeles pe care o deţinea din 2003.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici