Planul ODIOS pus la cale de două eleve care voiau să ucidă 9 persoane. Cum aveau de gând să scape de cadavre

Două adolescente au fost arestate în statul american Florida după ce au plănuit uciderea a nouă persoane. Tinerele sunt în vârstă de 14 ani, iar planul odios a fost descoperit de un profesor, din întâmplare, într-o mapă pierdută în şcoală.

7476 afișări
Imaginea articolului Planul ODIOS pus la cale de două eleve care voiau să ucidă 9 persoane. Cum aveau de gând să scape de cadavre

Planul ODIOS pus la cale de două adolescente care voiau să ucidă 9 persoane. Cum voiau să scape de cadavre

Tinerele au plănuit în detaliu crimele, acestea notându-şi până şi modul în care urmau să obţină armele, cum să scape de cadavre şi ce haine să poarte în timpul asasinatelor, scrie BBC.

”Fără unghii colorate. Să nu se vadă părul după ce ne punem hainele”, scria pe una din hârtiile aflate în mapă.

Profesorul a văzut fetele purtându-se ”isteric” în timp ce căutau mapa pierdută şi a auzit-o pe una dintre fete spunând că le va spune colegilor şi profesorilor că dacă o găsesc să o trateze ca pe o glumă.

Ulterior, profesorul a găsit mapa, pe care scria ”Informaţii private”, ”Nu deschideţi”, ”Proiectul 11/9”. În interior era scrisă de mână o listă întreagă de nume şi detalii despre uciderea acelor persoane.

Poliţia spune că tratează incidentul ca pe unul foarte serios, chiar dacă persoanele arestate sunt minore.

”Nu se glumeşte cu aşa ceva. Nu se fac glume despre uciderea altor persoane”, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici