Planurile de familie ale lui Cameron Diaz au fost distruse de carieră. Ce simte actriţa

Încă din adolescenţă, Cameron Diaz a pozat pentru diferite reviste. Mai târziu, ea şi-a început cariera în actorie, iar rolul din "Masca" a propulsat-o într-una dintre actriţele cel mai vânate de la Hollywood. Totuşi, cariera ei a împiedicat-o să aibă viaţa de familie pe care o plănuia.

595 afișări
Imaginea articolului Planurile de familie ale lui Cameron Diaz au fost distruse de carieră. Ce simte actriţa

Planurile de familie ale lui Cameron Diaz au fost distruse de carieră. Ce simte actriţa (Foto: AFP / Mediafax Foto)

A avut de-a lungul timpului iubiţi celebri, ca Jared Leto sau Justin Timberlake, dar acum actriţa nu se grăbeşte să-şi întemeieze o familie deşi atunci când era mică visa la o astfel de viaţă.

"Credeam că voi fi măritată şi voi avea doi copii până să ajung la 21 de ani. Credeam că trebuie să urmez traseul pe care l-a avut mama mea în viaţă. Dar de-abia atunci a început cariera mea şi erau încă multe alte lucruri pe care îmi doream să le fac. Aşa că acel vis a fost spulberat devreme. După asta, nu am mai făcut un plan privind viaţa mea", a spus Cameron Diaz, informeată Daily Express.

Ea a menţionat că nu îşi doreşte încă un copil. "Sunt sigură că mulţi oameni se aşteptau de la mine să am un copil până acum. Dar nu asta mi-am dorit de la viaţă până acum. Este un tipar pe care oamenii îl proiectează şi când ieşi din el, asta îi face să nu se simtă confortabil. Trebuie să se uite la ei şi să-şi pună întrebări privind alegerile lor", a explicat Cameron Diaz. 

Cameron Diaz este o obişnuită a comediilor romantice, ea jucând în filme cu succes la public, precum "Mary cea cu vino-ncoa'/ Something About Mary" (1998), dar şi în drama "Vanilla Sky - Deschide ochii" (2001) şi în franciza "Îngerii lui Charlie". Cameron Diaz a putut fi văzută, recent, pe afişele filmelor "Viaţă pentru sora mea", "Cutia" şi în comedia "Knight and Day", în care joacă alături de Tom Cruise.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici