Ploaie cu bani în Rio de Janeiro: Un post de televiziune a aruncat bancnote de pe acoperişul unei clădiri - VIDEO

Postul de televiziune brazilian Record a făcut "să plouă" cu mii de bancnote deasupra centrului oraşului Rio de Janeiro, marţi, cu scopul de a-şi promova telenovela "Vidas en Jogo" şi de a creşte audienţa acestui serial.

1435 afișări
Imaginea articolului Ploaie cu bani în Rio de Janeiro: Un post de televiziune a aruncat bancnote de pe acoperişul unei clădiri - VIDEO

Ploaie cu bani în Rio de Janeiro: Un post de televiziune a aruncat bancnote de pe acoperişul unei clădiri

În episodul de luni al acestei telenovele, personajele au jucat la loterie şi au câştigat 200.000 de reali (aproape 90.000 de euro).

"Ideea era de a distribui acest lot de bancnote pentru Cariocas (locuitorii din Rio de Janeiro). Cel care urmăreşte telenovela va înţelege imediat, dar va trezi şi curiozitatea aceluia care nu o urmăreşte", a declarat Tomaz Neves, directorul de marketing al acestui post de televiziune foarte popular, într-un interviu acordat cotidianului O Dia.

În total, marţi, "64.000 de reali (aproximativ 28.000 de euro) au fost distribuiţi", a precizat Neves.

În plină zi, pe o stradă din centrul comercial din Rio de Janeiro, bancnote de doi, cinci, zece, douăzeci, cincizeci şi o sută de reali (de la 90 de centime la 43 de euro), amestecaţi cu bancnote false din plastic, au început să cadă din cer, fiind aruncaţi de pe acoperişul unui imobil, în timp ce un cameraman filma din elicopterul postului TV reacţiile locuitorilor Cariocas.

Oamenii au creat o veritabilă busculadă, încercând să recupereze o parte din banii aruncaţi pe stradă, a constatat un fotograf de la AFP.

"Este pentru prima dată când o emisiune a recurs la acest tip de marketing", a declarat Neves, care doreşte să obţină o creştere cu 30% a cotei de audienţă a serialului.

Brazilienii sunt mari amatori de telenovele, ale căror episoade sunt difuzate în fiecare zi, timp de câteva luni. Telenovelele transmise de puternicul post TV Globo, concurent al postului Record, sunt urmărite în fiecare seară de peste 60 de milioane de telespectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici