Police va susţine ultimul concert din cariera trupei

Trupa Police va susţine ultimul concert din cariera trupei, ce va avea loc la New York, la o dată ce va fi anunţată în august, au declarat membrii formaţiei, marţi, informează The Hollywood Reporter.

14 afișări
Imaginea articolului Police va susţine ultimul concert din cariera trupei

Police va susţine ultimul concert din cariera trupei (Imagine: www.dailymail.co.uk)

Acest ultim concert va fi unul caritabil, care va contribui la strângerea de fonduri pentru programul MillonTreesNYC, care urmăreşte plantarea a un milion de copaci în New York, în vederea creşterii suprafeţei împădurite a oraşului. De asemenea, Sting şi Police au anunţat că vor contribui cu câte un milion de dolari pentru acest program.

Potrivit sursei citate, mai multe detalii despre ultimul concert Police, inclusiv locul exact de desfăşurare al acestuia şi preţul biletelor, vor fi comunicate ulterior. Până în prezent, ultimul concert pe care trupa îl are programat este pe 5 august, în SUA.

Membrii trupei Police s-au reunit în februarie anul trecut, pentru un turneu mondial, cu ocazia împlinirii a 30 de ani de la fondarea trupei, care a avut încasări totale de 212 milioane de dolari şi peste 2 milioane de spectatori.

Anul acesta, ei continuă seria de concerte, cu show-uri în SUA, Canada, dar şi Europa - Marsilia, Mannheim, Düsseldorf, Manchester, Belfast, Leipzig, Londra, Valencia, Bilbao, Madrid etc.

Trio-ul s-a destrămat oficial în 1986. De atunci, cei trei membri ai trupei au cântat împreună doar în 2003, când au fost incluşi în America's Rock and Roll Hall of Fame, şi la nunta lui Sting cu Trudie Styler, în 1992.

The Police a lansat primul hit, "Roxanne", în 1977, şi a devenit una dintre cele mai mari trupe rock la începutul anilor '80.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici