Poliţia australiană a găsit cocaină în valoare de 14 milioane dolari lângă cadavrul unui scafandru

Poliţia australiană a demarat marţi o anchetă după ce 50 de kilograme de cocaină, a cărei valoare este estimată la aproximativ 14 milioane de dolari, a fost găsită lângă cadavrul unui scafandru eşuat pe malul unui râu din statul New South Wales.

589 afișări
Imaginea articolului Poliţia australiană a găsit cocaină în valoare de 14 milioane dolari lângă cadavrul unui scafandru

FOTO 7news.com

Un bărbat care purta un echipament de scufundare de înaltă calitate a fost găsit luni, zăcând inconştient lângă râul Hunter, la aproximativ 170 de kilometri nord de Sydney, a declarat poliţia din New South Wales. În ciuda tratamentului acordat de paramedici, bărbatul a cărui identitate nu este cunoscută a murit la faţa locului.

Mai multe pachete, care conţineau un praf alb despre care se crede că ar fi cocaină, au fost găsite în apropiere.

„Încercăm să identificăm dacă cele două incidente au legătură între ele. Este foarte posibil să fie, dar suntem deschişi în ceea ce priveşte opţiunile pe care le avem în faţă", a declarat reporterilor Robert Critchlow, inspector de poliţie din New South Wales.

Anchetatorii au percheziţionat marţi o navă înregistrată în străinătate şi ancorată în apropiere şi au vorbit cu echipajul, a declarat Critchlow. Două ambarcaţiuni mici ar fi fost văzute în apropierea vasului duminică seara, iar autorităţile cer ajutorul publicului pentru a le identifica.

Căutările în apele din jur vor continua, scafandrii fiind ajutaţi de ofiţeri ai Forţelor de Frontieră australiene, a precizat poliţia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici