Poliţia l-a crezut mort. Cinci ani mai târziu, Ricardas Puisys a fost găsit în pădure

  • Ricardas Puisys este un lituanian despre care se credea că a murit.
  • Recent, bărbatul a fost găsit ducându-şi traiul într-o pădure din Anglia.
  • Ricardas Puisys este din Wisbech, Cambridgeshire. El a dispărut în luna septembrie 2015.
4435 afișări
Imaginea articolului Poliţia l-a crezut mort. Cinci ani mai târziu, Ricardas Puisys a fost găsit în pădure

Poliţia l-a crezut mort. FOTO nypost.com

Un bărbat lituanian dispărea în Marea Britanie în urmă cu aproape cinci ani. Poliţia credea că a fost ucis, însă Ricardas Puisys a fost, recent, găsit într-o pădure din centrul Angliei, unde se ascundea, scrie CNN.
 
Ricardas Puisys a fost văzut ultima dată la locul de muncă într-o sâmbătă, pe 26 septembrie 2015. Au apărut semne de întrebare după ce tânărul de 35 de ani nu s-a mai prezentat lunile următoare la job, unde lucra zilier. În luna noiembrie a acelui an, poliţiştii au demarat o amplă căutare a acestuia şi au deschis o anchetă pentru crimă.
 
Luni, poliţia a dezvăluit că „misterul“ a fost elucidat, bărbatul fiind găsit într-o pădure din oraşul Wisbech. „Timp de aproape cinci ani dispariţia lui Ricardas a fost un mister total, până la sfârşitul lunii iunie, când am primit informaţii care ne-au ajutat să îl găsim“, au spus reprezentanţii poliţiei.
 
Puisys a fost găsit într-o lizieră, unde locuia şi se ascundea intenţionat: „S-a ascuns foarte bine, intenţionat, şi nu a vorbit cu nimeni de ceva timp“. Autorităţile cred că s-a ascuns pentru a scăpa de anumite persoane care îl exploatau: „Credem că Ricardas a luat decizia de a fugi după ce a fost victima unui abuz, fiind supus exploatării“.
 
Te întrebi cum i-au călcat pe urme poliţiştii? Mai multe selfie-uri ale bărbatului au fost postate pe un cont de Facebook în luna noiembrie a anului trecut, iar inspectorul-şef al diviziei de criminalistică a afirmat că descoperirea unui cont de Facebook sub numele lui Puisys a reprezentat „o turnură incredibilă“ în caz.
 
Bărbatul este acum păzit de poliţişti. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici