Portishead a lansat o piesă în onoarea organizaţiei Amnesty International - VIDEO

Trupa britanică Portishead a lansat o piesă nouă, intitulată "Chase The Tear", pentru Ziua Internaţională a Drepturilor Omului şi în onoarea organizaţiei Amnesty International, informează nme.com.

12 afișări
Imaginea articolului Portishead a lansat o piesă în onoarea organizaţiei Amnesty International - VIDEO

Portishead a lansat o piesă în onoarea organizaţiei Amnesty International (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Piesa "Chase The Tear" este disponibilă la adresa www.7digital.com/portisheadamnesty, începând de joi, 10 decembrie, de Ziua Internaţională a Drepturilor Omului.

Toate încasările acestui single vor fi donate unei fundaţii de caritate afiliate acestei asociaţii, iar Amnesty International va deţine toate drepturile legale asupra acestei piese.

O înregistrare video cu trupa Portishead interpretând piesa "Chase The Tear" poate fi vizionată la adresa www.amnesty.org.uk/portishead.

Portishead este una dintre cele mai influente formaţii din genul trip-hop, înfiinţată în 1991, în oraşul Bristol, din Marea Britanie.

Formaţia a lansat trei albume de studio, iar discul de debut, "Dummy", lansat în 1994, a fost inclus în clasamentul celor mai bune 500 de albume ale tuturor timpurilor alcătuit de revista Rolling Stone în anul 2004, pe poziţia 419.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici