Poşta americană a emis un timbru cu figura lui Frank Sinatra

Poşta americană a emis, miercuri, un timbru cu figura legendarului muzician Frank Sinatra, la zece ani de la moartea acestuia, în ziua în care acesta ar fi împlinit 92 de ani.

3 afișări
Imaginea articolului Poşta americană a emis un timbru cu figura lui Frank Sinatra

Poşta americană a emis un timbru cu figura lui Frank Sinatra

Copiii starului italo-american - Nancy, Frank Jr şi Tina - au participat la ceremonia în cadrul căreia a fost prezentată macheta timbrului, pe care Sinatra apare arborând celebra lui pălărie de fetru.

Timbrul va fi editat începând cu primăvara anului 2008, în 120 de milioane de exemplare, potrivit responsabililor poştei americane.

"Tatăl nostru iubea această ţară. Aceasta ar fi fost una dintre cele mai frumoase zile din viaţa lui", au spus copiii muzicianului.

Cântăreţ şi actor de reputaţie mondială, căsătorit cu dive precum Ava Gardner şi Mia Farrow, Frank Sinatra a obţinut 11 premii Grammy, dar şi un Oscar pentru cel mai bun rol secundar pentru "De aici în eternitate", în 1954.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici