Poveşti... ”pe cafea”: Paharul personalizat care ţi-ar putea înveseli ziua

  • Cafeaua băută dintr-un pahar personalizat ţi-ar putea înveseli ziua
  • Poţi bea o cafea dintr-un pahar cu desene sau cu mesaje de la o cafenea din Bucureşti
  • Cea mai ieftină cafea pe care o poţi bea de aici costă 5 lei, iar cea mai scumpă e 15 lei
  • Unul dintre antreprenori a personalizat 500.000 de pahare de la începutul afacerii
440 afișări
Imaginea articolului Poveşti... ”pe cafea”: Paharul personalizat care ţi-ar putea înveseli ziua

FOTO: Facebook Cappuccino Story

O cafea băută dintr-un pahar personalizat ţi-ar putea înveseli ziua. Nu o spun eu, ci clienţii unei cafenele din Bucureşti. Cătălin Jianu, alături de doi prieteni de-ai săi, Cristian Voicu şi Cătălin Stoica, au două cafenele în Capitală. Preţurile sunt accesibile şi savurezi cafeaua dintr-un pahar personalizat cu desene sau diverse mesaje amuzante. Unul dintre antreprenori se ocupă de pahare pentru care se inspiră din online sau din realitaea de zi cu zi. Ceilalţi doi sunt experţi în prepararea cafelei. Acum şase ani au investit 10.000 de euro în business-ul lor.

„Joi am văzut, sâmbătă ne-am întâlnit, luni ne-am dat demisiile şi în trei săptămâni deschideam prima baracă Cappuccino Story. Iniţial nu ne-am gândit la desene pe pahare. Nu ştiam ce să punem pe pahare. Am zis să facem, să desenăm un sticker pentru fete – un pantof cu toc, pentru băieţi o mustaţă şi ne jucam aşa cu marker-ul pe pahare. Şi am desenat un Charlie Chaplin pe care l-am postat pe Facebook şi atunci toţi prietenii de acolo au început: Vreau un pahar cu cutare, vreau un pahar cu... cutare. Aşa a plecat ideea. Mulţi au venit din online să vadă”, spune Cătălin Jianu, co-fondator Cappuccino Story.

„Noi trei am lucrat împreună timp de şase ani de zile. În 2019 am fost undeva la vreo 60.000 de euro. Iar acum ne-a scăzut cam cu 40, aproape de 50%. Oamenii sunt foarte încântaţi. Ideea e de vibe. Marele plus, evident, sunt şi paharele”, povesteşte Cristian Voicu, barman & co-fondator Cappuccino Story.

Leonard lucreză de puţin timp în zonă şi îşi bea de obicei cafeaua de la Cappuccino Story.

„Vin cu plăcere în fiecare zi aici. Îmi place foarte mult, pentru că în funcţie de ce simt în dimineaţa respectivă, mă duc şi mă uit să văd care mesaj mi se potriveşte. Am ales mesajul Ai dat iubirii cu fugiţii deoarece mi se pare un mesaj misterios care îmi oferă o stare bună”, povesteşte el.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici