Prada aduce noua Colecţie Toamnă-Iarnă 2024-25 pentru bărbaţi

  • Colecţia explorează lumea naturală şi lumea muncii, încurajând oamenii să iasă afară.
  • Design-urile aduc în prim-plan haine de ploaie, accesorii inovatoare şi influenţe diverse, marcând o reînnoire a spiritului.
147 afișări
Imaginea articolului Prada aduce noua Colecţie Toamnă-Iarnă 2024-25 pentru bărbaţi

Sursa foto: AP

Colecţia de toamnă-iarnă pentru bărbaţi Prada 2024-25, prezentată ieri la Milano, a evidenţiat o îmbinare perfectă între elementele naturale şi estetica muncii, potrivit Associated Press.

Podiumul, amplasat în faţa unui decor cu un pârâu artificial şi frunze foşnitoare, a accentuat tensiunea dintre lumea naturală şi lumea muncii. Designer-ul principal, Miuccia Prada, a declarat că colecţia urmăreşte să încurajeze oamenii să petreacă timp în aer liber, marcând "revenirea anotimpurilor" şi o reînnoire a spiritului.

Design-urile au inclus haine de ploaie, colanţi sportivi, bluze cu gulere înalte şi accesorii precum bonete tricotate. Referinţele la apă în diverse forme au fost evidente, cu sandale de pescuit alb-turcoaz şi pantofi fără toc.

Colecţia a încorporat diverse influenţe, inclusiv accente de marinar, stiluri de pe Wall Street şi siluete din anii 1920-1960. Designer-ul principal Prada şi directorul co-creator, Raf Simons, au avut ca scop să pună la încercare arhitectura vestimentară, introducând cravate pentru birou, proporţii distincte ale jachetelor şi curele inovatoare de piele la pantaloni.

Utilizarea tweed-ului (ţesătură de lână, cu o textură moale) şi a tricotajelor vibrante a contribuit la poveştile contrastante de culori. Colecţia a abordat subtil schimbările climatice, accentuând relevanţa fără referinţe explicite.

Prada şi-a exprimat dorinţa de a conecta hainele cu lumea exterioară, îmbrăţişând elementele de bază ale naturii şi realităţii urbane.

Printre vedetele prezente s-au numărat actorii Jake Gyllenhaal şi James McAvoy, dar şi VIP-uri K-pop. Colecţia a simbolizat o îmbinare armonioasă între stil şi natură, încurajând o conexiune cu schimbările sezoniere şi lumea exterioară.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici