Premiera noului film Twilight: Mii de fani aşteaptă lansarea în corturi

Câteva mii de fani ai francizei "Amurg/ Twilight" şi-au instalat corturile în faţa complexului LA Live din Los Angeles, cu trei zile înainte de premiera oficială a celui de-al patrulea film din serie, "Saga Amurg: Zori de Zi - Partea I", ce va avea loc pe 14 noiembrie.

1283 afișări
Imaginea articolului Premiera noului film Twilight: Mii de fani aşteaptă lansarea în corturi

Premiera noului film Twilight: Mii de fani aşteaptă lansarea în corturi (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Lungmetrajul "Saga Amurg: Zori de Zi - Partea I/ The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 1" va avea premiera în România pe 18 noiembrie.

Filmul este al patrulea lungmetraj din această franciză cinematografică, realizată pe baza romanelor scrise de americanca Stephenie Meyer. Producătorii americani au decis să lanseze ecranizarea celui de-al patrulea roman în două părţi, iar partea a doua va fi lansată în Statele Unite pe 16 noiembrie 2012 , informează BBC.

Din distribuţia filmelor din această serie fac parte actorii Kristen Stewart, Robert Pattinson şi Taylor Lautner.

Seria "Amurg/ Twilight" prezintă povestea unei tinere, Bella Swan, interpretată de Kristen Stewart, care se îndrăgosteşte de vampirul Edward Cullen, interpretat de actorul britanic Robert Pattinsion, într-o lume în care vampirii şi vârcolacii trăiesc printre oamenii obişnuiţi. În al patrulea film din serie, Bella şi Edward se căsătoresc şi au împreună un copil.

Primele trei lungmetraje din franciza de succes "Twilight" - "Amurg", de Catherine Hardwicke, "Saga Amurg: Lună Nouă", în regia lui Chris Weitz, şi "Saga Amurg: Eclipsa", de David Slade - au obţinut împreună încasări de 1,8 miliarde de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici