Premiile MTV Europe Music au fost decernate (Galerie Foto şi Video)

Paul McCartney, fostul membru al trupei Beatles, a primit, în ovaţiile a aproximativ 10.000 de spectatori, un premiu special creat pentru el, cu ocazia celei de-a 15-a ediţii a MTV Europe Music Awards, care a avut loc joi, în oraşul său natal, Liverpool.

41 afișări
Imaginea articolului Premiile MTV Europe Music au fost decernate (Galerie Foto şi Video)

Paul McCartney (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Paul McCartney a primit Ultimate Legend Award din mâinile lui Bono, vocalistul celebrei trupe irlandeze U2, care nu a ezitat să-l compare pe fostul membru al trupei Beatles cu un papă, considerându-l totodată "nemuritor".

GALERIE FOTO

În discursul lui de acceptare a premiului, McCartney a adus un omagiu celorlalţi membri ai trupei Beatles - John Lennon, George Harrison şi Ringo Starr.

"În urmă cu mulţi ani, eram doar patru tineri băieţi născuţi şi crescuţi aici, în Liverpool, dar iată că ne-am descurcat destul de bine", a declarat McCartney.

"Mulţumesc întregii mele familii, mulţumesc celor care m-au susţinut de-a lungul anilor, tuturor celor din Marea Britanie şi tuturor celor din America, pentru că l-au votat pe Obama", a salutat starul britanic alegerea noului preşedinte american.

10.000 de fani au asistat la gala de decernare a premiilor, iar 30 de milioane de telespectatori din toată lumea au urmărit ceremonia la televizor.

Cântăreaţa americană Britney Spears a câştigat premiile MTV Europe Music pentru Cea mai bună interpretare şi Cel mai bun album ("Blackout").

Printre ceilalţi câştigători s-a numărat şi trupa rock americană 30 Seconds To Mars, condusă de actorul Jared Letto, care a câştigat premiile pentru Cea mai bună trupă rock şi Cel mai bun videoclip.

Trupa Tokio Hotel a câştigat premiul pentru Cel mai bun concert, în timp ce Pink a fost recompensată cu premiul pentru Cel mai bun cântec, pentru piesa "So What".

Cântăreaţa Katy Perry a fost desemnată Revelaţia anului, rapper-ul Kanye West a primit premiul de Artistul hip hop al anului, iar turcul Emre Aydin a fost recompensat cu premiul pentru Cel mai bun cântec european.

La această ediţie a MTV Europe Music Awards, trupa Morandi a fost desemnată Best Romanian Act.

Printre artiştii care au concertat, joi seară, pe scena de la Echo Arena din Liverpool s-au numărat Beyonce, Kanye West, Katy Perry şi britanica Estelle.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici