Preşedintele Băsescu a vizitat expoziţia de flori de la Craiova

Preşedintele Traian Băsescu a vizitat, sâmbătă după-amiază, expoziţia de flori organizată în aer liber în Piaţa Prefecturii din Craiova, el spunând că participă la acest eveniment pentru că îi plac foarte mult florile.

199 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Băsescu a vizitat expoziţia de flori de la Craiova

Preşedintele Băsescu a vizitat expoziţia de flori de la Craiova

Iniţial, Biroul de presă al Primăriei Craiova anunţase că şeful statului nu va mai participa la eveniment din cauza ploii.

După ce a participat la o festivitate organizată de municipalitate de 1 Iunie, şeful statului a plecat din Primăria Craiovei însoţit de primarul Antonie Solomon, pe jos, spre expoziţia de flori situată la câţiva zeci de metri de sediul instituţiei.

La intrarea în expoziţie, organizată în aer liber, în Piaţa Prefecturii, preşedintele Traian Băsescu s-a oprit pentru a saluta câţiva susţinători ai campaniei Elenei Băsescu, care purtau tricouri cu însemnele "EBA", urându-le succes.

"Ia uite şi câţiva susţinători ai lui fiică-mea! Stai să-i salut şi pe ei", i-a spus preşedintele primarului Solomon, care îl însoţea.

Apoi, şeful statului s-a oprit la fiecare stand să admire exponatele, nerefuzând solicitările comercianţilor de a se fotografia cu ei.

"Îmi plac foarte mult florile. Am primit o floare pe care o voi duce soţiei, dar ea nu are nevoie de flori pentru că ea primeşte foarte multe flori de la mine", a spus Băsescu, râzând.

Întrebat de jurnalişti ce flori îi plac, el a spus că îi plac toate florile, dar în special zambilele, care miros foarte frumos.

Şeful statului se află, sâmbătă, la Craiova, la invitaţia Primăriei Craiova, de a participa la inaugurarea celei de a 26-a expoziţii de flori Expo-Flora.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici