Preşedintele Bulgariei va divorţa după încheierea mandatului

Preşedintele Bulgariei, Gheorghi Părvanov, va divorţa de soţia sa, Zorka Părvanova, după ce îşi va încheia oficial mandatul la conducerea statului, în ianuarie 2012, relatează site-ul Novinite.com.

183 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Bulgariei va divorţa după încheierea mandatului

Gheorghi Parvanov (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Preşedintele şi soţia sa s-au despărţit de mai mult timp, dar aşteaptă încheierea mandatului lui Părvanov pentru a demara procedurile de divorţ, informează tabloidul Bulgaria Dnes.

Mai multe membre de stânga ale Parlamentului, jurnaliste şi modele, precum şi cântăreaţa Mariana Popova au fost menţionate de tabloide drept potenţiale iubite ale lui Părvanov în ultimii ani.

Preşedintele nu a făcut comentarii oficiale despre căsătoria sa după încheierea mandatului, afirmând public doar că va reveni în Partidul Socialist Bulgar.

Potrivit unor zvonuri, Părvanov ar plănui să devină din nou liderul formaţiunii de stânga pe care a condus-o în perioada 1996-2001.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici