Presupusa amantă a lui Putin, pe coperta primului număr Vogue Rusia

Alina Kabayeva, presupusa amantă a premierului rus, Vladimir Putin, şi fostă campioană olimpică la gimnastică ritmică, va apărea pe coperta primului număr al Vogue Rusia, lansat în ianuarie 2011, acest anunţ stârnind numeroase controverse, informează dailymail.co.uk.

164 afișări
Imaginea articolului Presupusa amantă a lui Putin, pe coperta primului număr Vogue Rusia

Presupusa amantă a lui Vladimir Putin, pe coperta primului număr Vogue Rusia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Alina Kabayeva va apărea pe coperta numărului din ianuarie 2011 al Vogue Rusia, alegerea redactorului-şef al revistei, Viktoria Davydova, dezamăgind numeroase vedete din lumea modei.

Deşi Kabayeva, fosta medaliată cu aur la gimnastică ritmică la Olimpiada de la Atena din 2004, a negat zvonurile privind relaţia sa cu Putin, Davydova a plasat pe coperta revistei, între picioarele Alinei, titlul "Cea mai mare victorie a ei".

De asemenea, există zvonuri potrivit cărora fosta gimnastă, în vârstă de 27 de ani, este şi mama copilului ilegitim al lui Putin.

În urmă cu doi ani, în aprilie 2008, un ziar rus anunţa că Alina Kabayeva este logodită cu Putin şi că urmează să se căsătorească, după ce acesta va fi încheiat mandatul prezidenţial. Sursa acestei ştiri era un organizator de nunţi de la Sankt Petersburg, care fusese desemnat să se ocupe de recepţia de după nuntă. Totuşi, la scurt timp după apariţia acestor ştiri, Putin a negat că ar avea o relaţie cu fosta gimnastă.

În mod misterios, tabloidul care publicase aceste informaţii a fost închis la scurt timp după apariţia articolelor despre Putin şi Kabayeva.

Anul trecut, Kabayeva a născut un băieţel, însă identitatea tatălui nu a fost făcută publică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici