Preţul biletelor la Festivalul Peninsula, neafectat de majorarea TVA

Preţul biletelor la Festivalul Peninsula (Felsziget), care va avea loc în perioada 26-29 august, la Târgu Mureş, rămâne neschimbat, nefiind afectat de majorarea TVA, susţin organizatorii evenimentului.

49 afișări
Imaginea articolului Preţul biletelor la Festivalul Peninsula, neafectat de majorarea TVA

Preţul biletelor la Festivalul Peninsula, neafectat de majorarea TVA

Potrivit unui comunicat de presă transmis, marţi, de organizatori, în pofida majorării cu cinci procente a TVA, începând cu data de 1 iulie preţul biletelor la Festivalul Peninsula a rămas neschimbat, astfel că un abonament valabil pe toată perioada evenimentului costă 199 de lei, iar un bilet de o zi costă 80 de lei.

Conform sursei citate, la faţa locului un abonament costă 240 de lei, iar biletul de o zi - 100 de lei.

Pe lângă anunţul că preţul biletelor şi abonamentelor la Festivalul Peninsula rămâne neschimbat, organizatorii susţin că la eveniment şi-au confirmat prezenţa artişti noi, internaţionali şi autohtoni.

Este vorba de "trupa construită pe ritmuri de flamenco, breakbeat şi drum and bass" N.O.H.A, care va susţine concertul de încheiere de la Terasa Kiss a Festivalului Peninsula, de Noise of Human Art, şi de "cea mai iubită trupă de petrecere din Transilvania, Tunderground".

Recitalul trupei Noise of Human, din 29 august, de la Terasa Kiss de la Fesivalul Peninsula, este inclus în turneul de prezentare a noului lor album, "Respect the Menu".

"Artiştii, care se simt în largul lor atât în lumea muzicii electronice, cât şi în cea acustică, se pricep la fabricarea de hituri şi iubesc România: clipul pentru cea mai cunoscută piesă a lor, «Tu Cafe», a fost filmat lângă Timişoara", se arată în comunicat.

Potrivit sursei citate, trupa Tunderground va încheia seria concertelor live de la Peninsula, cu un recital în Party Tent, care va începe în 29 august, după miezul nopţii.

"Stilul băieţilor, care nu au dezamăgit niciodată o mulţime dornică de dans şi distracţie, este o combinaţie de liquid jazz, cu elemente de largă inspiraţie, fie că vorbim de folclor, riff-uri rock şi beat-uri de house", se precizează în comunicat.

Festivalul Peninsula, care se va desfăşura între 26 şi 29 august, la Târgu Mureş, va reuni la această ediţie peste 70 de artişti, printre ei numărându-se Korn, Tricky, Europe, Gorillaz Sound System, The Rasmus, Above & Beyond sau Fedde Le Grand.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici