Prezenţa Camillei nu este dorită la comemorarea prinţesei Diana

Mai mult de jumătate dintre britanici consideră că ar fi "nepotrivit" ca actuala soţie a prinţului Charles, Camilla, să participe la ceremonia de comemorare a prinţesei Diana, care va avea loc pe 31 august, la zece ani de la decesul acesteia în urma unui accident rutier, informează dailymail.co.uk.

1 afișare
Imaginea articolului Prezenţa Camillei nu este dorită la comemorarea prinţesei Diana

Prezenţa Camillei nu este dorită la comemorarea prinţesei Diana

Un sondaj realizat de publicaţia britanică Daily Mail a scos la iveală faptul că 54% dintre britanici sunt de părere că ar fi un lucru "nepotrivit" ca femeia descrisă de Diana ca "a treia persoană din căsnicia ei" să participe la această ceremonie.

Reprezentantele sexului frumos au reacţionat şi mai vehement: 61% dintre respondente s-au declarat împotriva acestui lucru, după ce surse din familia regală au spus că Charles a insistat ca soţia sa să-l însoţească la ceremonia de comemorare a prinţesei Diana.

Rezultatele sondajului i-ar putea alarma pe fanii cuplului regal format din prinţul Charles şi ducesa de Cornwall, Camilla. Pentru prima dată mulţi britanici şi-au exprimat dorinţa ca succesorul reginei Elisabeta a II-a să fie prinţul William şi nu tatăl acestuia. William este dorit ca rege de 71% dintre tinerii cu vârste cuprinse între 18 şi 24 de ani şi de 57% dintre femeile britanice. Această tendinţă se datorează şi faptului că tânărul prinţ a început să aibă din ce în ce mai multe responsabilităţi regale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici