Prezentare de modă în zbor, semnată Botezatu

Creatorul de modă Cătălin Botezatu va face o prezentare de modă într-un avion, pe ruta Bucureşti – Paris, pe 19 octombrie.

28 afișări
Imaginea articolului Prezentare de modă în zbor, semnată Botezatu

Prezentare de modă în zbor, semnată Botezatu

"Este prima prezentare de modă în zbor, într-o aeronavă mare", a declarat marţi designerul, într-o conferinţă de presă. "Va fi o prezentare de lenjerie (...) Cred că este foarte interesantă, pentru că este foarte aproape de public", a mai spus el.

Prezentarea de modă va avea loc într-o aeronavă a companiei MyAir, pe ruta Bucureşti – Paris.

Cât despre publicul care va asista la eveniment, Botezatu a spus că nu va face un "casting" pentru a-l selecta. "Cine are bilet la acel zbor, este spectator al unei prezentări de modă. Din câte am înţeles, cursa este vândută în proporţie de 90%", a precizat el.

Zborul va dura trei ore şi există posibilitatea realizării unei prezentări şi "la sol", când avionul va ajunge la destinaţia finală, Paris.

Până la evnimentul din octombrie, Botezatu mai are prezentări de modă în Bali şi la Budapesta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici