Prezentatoarea de televiziune rusă care făcuse un gest obscen la adresa lui Obama a fost concediată

Postul de televiziune REN TV a anunţat demiterea prezentatoarei de ştiri care a făcut un gest obscen în direct la adresa preşedintelui SUA, Barack Obama, în timp ce îi rostea numele în cursul unui telejurnal.

775 afișări
Imaginea articolului Prezentatoarea de televiziune rusă care făcuse un gest obscen la adresa lui Obama a fost concediată

Prezentatoarea de televiziune rusă care făcuse un gest obscen la adresa lui Obama a fost concediată

Gestul prezentatoarei TV Tatiana Limanova a fost făcut pe 14 noiembrie, în timp ce citea un text despre participarea lui Obama la summitul Asia-Pacific (APEC) în statul american Hawaii. Tatiana Limanova vorbea despre preşedinţia conferinţei, care va fi asigurată de preşedintele rus Dmitri Medvedev, apoi a ridicat mâna şi degetul mijlociu în timp ce anunţa că postul a fost ocupat anterior de Obama.

Având în vedere succesiunea cadrelor, este posibil ca Limanova să fi crezut că nu este filmată în timp ce a făcut acest gest.

Postul de teleiziune REN TV a explicat că prezentatoarea dorea să îl insulte astfel pe un cameraman.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici