Prezentatoarea TV care a gafat în direct, scoasă din segmentul LIVE al postului de televiziune. Alţi prezentatori şi-au postat gafele online ca să o susţină

Prezentatoarea postului de televiziune australian ABC News 24 care a gafat zilele trecute în direct, a fost scoasă din segmentul live al jurnalului de ştiri, scrie The Indepepndent.

9328 afișări
Imaginea articolului Prezentatoarea TV care a gafat în direct, scoasă din segmentul LIVE al postului de televiziune. Alţi prezentatori şi-au postat gafele online ca să o susţină

Prezentatoarea australiană care a gafat în direct, scoasă din segmentul LIVE al postului de televiziune. Alţi prezentatori TV şi-au postat gafele online ca să o susţină

În timp ce prezenta jurnalul de ştiri, Natasha Exelby a avut parte de un eveniment nefericit: camerele de filmare au surprins-o în timp ce îşi verifica manichiura şi se juca cu un pix în direct. După ce şi-a dat seama, Exelby le-a dat telespectatorilor o privire surprinsă, şocată chiar, după care a făcut legătura cu segmentul de ştiri din sport.

De la incident, însă, aceasta nu a mai prezentat niciun segment live, dar directorul postului, Gaven Morris, susţine că aceasta nu a fost concediată şi că va continua să lucreze ocazional ca prezentator de ştiri.

“Televiziunea live este o artă solicitantă, iar greşeli se întâmplă mai tot timpul - prezentatorii noştri sunt oameni, nu roboţi”, a declarat Morris.

“Totuşi, standardele noastre pentru transmisiunile live sunt luate extrem de în serios, deşi nu ne aşteptăm să fie perfecte. Nimeni nu va fi pedepsit pentru o greşeală şi, deşi nu este adecvat să vorbeşti în public detalii confidenţiale despre aranjamentele profesionale ale altor oameni, acest lucru nu s-a întâmplat pentru Natasha”, a adăugat acesta. 

Acesta a adăugat că prezentatoarea nu a fost pedepsită pentru greşeală, dar ”şi-a exprimat regretul că o astfel de gafă a atras atât de multă atenţie”.

Filmuleţul cu momentul jenant a fost distribuit pe reţelele de socializare şi s-a viralizat în cel mai scurt timp.

 

Dar iată că mai multe personalităţi din televiziune i-au sărit în ajutor şi au publicat pe paginile personale de social media propriile gafe, argumentând că munca sau cariera lor nu a fost deteriorată de greşeli nevinovate.

 

 

 

 

Până şi actorul Russel Crowe i-a luat apărarea Natashei.

“Vă mulţumesc tuturor pentru sprijin. Nu a fost cel mai bun moment al meu. Eu şi pixul meu vă salutăm”, a scris şi prezentatoarea pe Twitter.

 

 

 

Aproape 5.000 de persoane au semnat o petiţie pentru ca Exelby să se ocupe iar de segmentul live al jurnalului de ştiri, după ce mai multe publicaţii au scris că aceasta ar fi fost concediată, fapt pe care postul de televiziune ABC l-a negat.

Totuşi, s-a dovedit că aceasta nu a fost prima gafă a Natashei.  În urmă cu câţiva ani, prezentatoarea a început să râdă în timp ce prezenta o ştire tragică, despre mai mulţi oameni care şi-au pierdut viaţa în urma unor proteste.

Momentul:

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici