Prezentatoarea TV Peaches Geldof a murit la vârsta de 25 de ani - FOTO

Prezentatoarea TV Peaches Geldof, a doua fiică a muzicianului Bob Geldof şi a regretatei Paula Yates, a murit luni, la vârsta de 25 de ani, cauzele decesului nefiind încă stabilite, informează bbc.com.

4214 afișări
Imaginea articolului Prezentatoarea TV Peaches Geldof a murit la vârsta de 25 de ani - FOTO

Prezentatoarea TV Peaches Geldof a murit la vârsta de 25 de ani (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Suntem extrem de îndureraţi", a declarat tatăl său, confirmând decesul vedetei. "Era cea mai rebelă, cea mai amuzantă, mai inteligentă şi cea mai bună dintre noi toţi", a mai spus acesta, potrivit bbc.com.

Reprezentanţi ai poliţiei, care au fost chemaţi la o adresă din Kent luni, în jurul prânzului, au declarat că decesul vedetei este, în prezent, tratat ca "inexplicabil şi subit".

Peaches Geldof avea 11 ani când mama sa a murit. Născută în 1989, Peaches Honeyblossom Geldof a început o carieră în media la vârsta de 15 ani, când a început să scrie pentru revista Elle.

A părăsit casa părintească la vârsta de 16 ani şi a continuat să lucreze pentru The Telegraph şi The Guardian, dar şi pentru emisiuni de televiziune, precum "OMG! with Peaches Geldof", transmisă pe ITV2.

De asemenea, ea a lucrat ca model şi, săptămâna trecută, a participat la lansarea liniei vestimentare F&F a celor de la Tesco, în Londra.

Prezentatoarea TV era căsătorită cu muzicianul Thomas Cohen, cu care avea doi copii, Astala şi Phaedra.

"Scumpa mea soţie Peaches era adorată de mine şi de cei doi băieţi ai ei", a spus Cohen, într-o declaraţie. "O vom iubi pentru totdeauna", a mai afirmat acesta.

Mama jurnalistei, prezentatoarea TV Paula Yates, a murit din cauza unei supradoze de droguri în septembrie 2000, după ce s-a despărţit de Bob Geldof şi a început o relaţie cu solistul INXS, Michael Hutchence. Hutchence a murit, la rândul său, în 1997.

Într-un interviu acordat, în 2012, publicaţiei Elle, Peaches a declarat că nu şi-a revenit mulţi ani după moartea mamei sale. "Îmi aduc aminte de ziua în care mama mea a murit şi îmi este destul de greu să vorbesc despre asta. Am mers la şcoală a doua zi, pentru că mentalitatea tatălui meu era 'păstrează-ţi calmul şi mergi înainte'", a declarat aceasta.

"Aşadar, toţi am mers la şcoală şi am încercat să ne comportăm ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Dar se întâmplase. Nu am plâns la înmormântare. (...) Nu am plâns-o pe mama până pe la vreo 16 ani", a mai afirmat vedeta TV.

Peaches Geldof a mai fost căsătorită cu rockerul Max Drummey, dar cei doi s-au despărţit în 2009, după şase luni de căsnicie.

Ultimul ei mesaj pe Twitter, publicat duminică, prezintă o poză cu ea, copil fiind, în braţele mamei sale.

Într-o declaraţie de presă, poliţia din Kent a precizat: "Poliţia a fost chemată la ora 13.35, pe 7 aprilie 2014, la o adresă din apropierea Wrotham, în urma unui raport privind starea de sănătate unei femei". "O femeie de 25 de ani a fost declarată decedată de Serviciul de ambulanţă South East Coast. Ofiţerii de poliţie investighează pentru a stabili circumstanţele decesului", se mai arată în declaraţia poliţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici