Prima autobiografie a lui Larry King, lansată în 2009

Larry King, cunoscutul realizator de talkshow-uri al postului de televiziune CNN, a anunţat că intenţionează să-şi scrie autobiografia, intitulată "What Am I Doing Here?", care va fi lansată de Ziua Tatălui, pe 21 iunie 2009.

39 afișări
Imaginea articolului Prima autobiografie a lui Larry King, lansată în 2009

Prima autobiografie a lui Larry King, lansată în 2009 (Imagine: www.talkshows.about.com)

Volumul, în care vor fi relatate momente din viaţa lui Larry King - începând cu copilăria sa, multiplele căsnicii şi experienţa la CNN - va fi publicat de editura Weinstein Books, informează accesshollywood.com.

Harvey Weinstein a declarat, luni, că fanii lui Larry King "vor devora" pur şi simplu această carte.

"Este un adevărat simbol în media, iar călătoriile sale personale şi profesionale sunt umplute cu anecdote evocatoare şi observaţii de culise despre cele mai reprezentative figuri ale lumii", a precizat Weinstein.

King va aborda în cartea sa subiecte "necenzurate" legate de marii lideri ai lumii pe care i-a intervievat, printre care George Bush, Bill Clinton şi Ronald Reagan.

Moderatorul postului CNN va dezvălui, de asemenea, pe cine a votat la fiecare alegere şi pe care dintre preşedinţi îi consideră cei mai răi.

Larry King va scrie cartea în colaborare cu reporterul revistei Esquire, Cal Fussman.

Larry King, născut pe 19 noiembrie 1933, este realizator de emisiuni de radio şi televiziune.

Din 1985, King este moderatorul unei emisiuni a postului de televiziune CNN numită "Larry King Live".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici