Prima bunică din lume care şi-a născut propriii nepoţi

Brazilianca Rosinet Serrao a devenit prima femeie din lume care şi-a născut propriii nepoţi gemeni, fapt posibil după ce a fost mamă surogat pentru fiica ei, relatează RIA Novosti.

1 afișare
Imaginea articolului Prima bunică din lume care şi-a născut propriii nepoţi

Prima bunică din lume care şi-a născut propriii nepoţi

Medicul Claudio Ribeiro, care a asistat, joi, naşterea, a spus că băieţii, Antonio Benti şi Vitor Gabriel, s-au născut sănătoşi şi nu a fost nevoie de vreo îngrijire specială.

Specialistul, care efectuează fertilizări in vitro din 1990, a spus că potenţialele bunici pe post de mame surogat nasc de obicei un singur copil, aceasta fiind prima dată când o bunică naşte gemeni.

Serrao, de 52 de ani, are trei copii adulţi. Fiica ei, Michelle Pereira, de 27 de ani, nu a putut rămâne însărcinată, chiar dacă a făcut patru ani un tratament hormonal.

Potrivit legii braziliene, doar rudele apropiate au voie să fie mame surogat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici