Prima ediţie MasterChef: Selecţie extrem de dură, emoţii reale şi comentarii usturătoare

Show-ul "MasterChef" a început marţi la Pro TV cu visuri măreţe ale concurenţilor, dar şi verdicte care i-au ţinut ca pe jar, cu pasiuni nebune, arome îmbietoare, cu un adevărat spectacol vizual, dar şi un decor impresionant. În prima ediţie a show-ului, în faţa celor trei juraţi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu, au venit o parte dintre cei 150 de pretendenţi la titlul de MasterChef.

2150 afișări
Imaginea articolului Prima ediţie MasterChef: Selecţie extrem de dură, emoţii reale şi comentarii usturătoare

Prima ediţie MasterChef: Selecţie extrem de dură, emoţii reale şi comentarii usturătoare.

După ce au trece printr-o poartă imensă, înaltă de 8 metri şi care cântăreşte o tonă, concurenţii au avut la dispoziţie toate condiţiile pentru a găti un preparat pe care ei au mizeat în competiţie şi cinci minute pentru a-l aranja în farfurie şi a-l finaliza în faţa juriului.

Miza este mare - câştigarea unui şorţ MasterChef, care reprezintă biletul de intrare în faza următoare a competiţiei. Selecţia a fost extrem de dură, emoţiile reale, la fel şi reacţiile juraţilor, care nu s-au sfidat de comentarii usturătoare.

După ce juraţii au degusta din preparatul prezentat de fiecare pretendent la şorţ, a urmat verdictul, doi de DA obţinuţi de la chefi garantând obţinerea unui şorţ şi trecerea în faza următoare a competiţiei.

În platoul emisiunii, difuzare de PRO TV, şi-au găsit locul 60 de feluri de condimente, plante aromatice şi arome, 1.500 de ouă, 4 tone de produse vegetale proaspete, 70 de soiuri de fructe şi legume de pe 4 continente, carne de la 45 de specii de peşti şi vieţuitoare marine şi nu mai puţin de 500 de cuţite de bucătărie şi sisteme de curăţare şi tăiere.

  • Cel mai AROGANT concurent de la MasterChef. A adus o capodoperă culinară şi a luat juriul "la mişto": Mihai Stănescu are 25 de ani şi este asistent manager.

“În comparaţie cu ce am gustat eu pană acum la viaţa mea... nu vreau să par plin de mine, dar eu sunt cel mai bun”, a spus Mihai de la bun început. El a venit insoţit de prietena lui, cu care are o relaţie de 7 ani.

“Sper să nu trebuiască să mă dezbrac acolo, dar aş face orice pentru sorţ. Mi-ar plăcea să câştig premiul, să-mi deschid un restaurant, apoi încă unul şi înca unul şi peste 10 ani să fiu în juriu la MasterChef”. VIDEO

  • E taximetristă şi a venit la MasterChef tocmai din Belgia. "Vreau sa îmi traiesc acest vis pana la capăt":

Simona Paslaru are 33 ani, este din Iaşi, dar de 10 ani locuieşte în Belgia, unde este taximetristă.

“Fac meseria asta din cauza soţului meu, care şi el e taximetrist”, a povestit ea.

“Fratele meu mai mic a fost şi este îngerul meu păzitor. Primul telefon primit de la MasterChef a fost pe 24 octombrie, la exact 6 luni de la moartea lui. M-am înscris la acest concurs datorită fratele meu, care îmi spunea că visuri am multe si nu le duc pană la capăt”. VIDEO

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici