Prima revistă fashion dedicată pisicilor şi iubitorilor de feline, lansată la Londra

Puss Puss Magazine, prima revistă fashion dedicată pisicilor şi iubitorilor de feline, a fost lansată la Londra, având un look care aminteşte de celebra publicaţie de modă Vogue.

283 afișări
Imaginea articolului Prima revistă fashion dedicată pisicilor şi iubitorilor de feline, lansată la Londra

Prima revistă fashion dedicată pisicilor şi iubitorilor de feline, lansată la Londra (Imagine: www.pusspussmagazine.com)

Puss Puss Magazine este un nou concept pe piaţa revistelor pentru pisici, cuprinzând materiale dedicate culturii, modei, muzicii şi iubitorilor de feline.

Primul număr al Puss Puss Magazine, care are o sută de pagini, a fost lansat deja în Marea Britanie, dar şi în alte ţări din Europa, precum şi în SUA, Australia, Japonia, Taiwan şi Singapore, dar şi, online, pe pusspussmagazine.com.

Primul număr o are pe copertă pe modelul Anja Konstantinova, care apare în paginile revistei într-un pictorial fashion, realizat alături de o pisică British shorthair gri.

În revistă apare şi Jaime Perlman, directorul de creaţie a versiunii britanice a revistei Vogue, care este surprinsă într-o imagine alături de cele două pisici ale sale.

"Conceptul acestei reviste este să creeze conţinut interesant care se întâmplă să aibă o legătură cu pisicile", a declarat editorul şi directorul de creaţie al revistei Puss Puss Magazine, Maria Joudina-Robinson.

Revista nu va prezenta sfaturi de îngrijire pentru proprietarii de feline, ci va miza mai mult pe modă, fapt pentru care Maria Joudina-Robinson visează să realizeze un pictorial cu Karl Lagerfeld şi celebra sa pisică, Choupette.

"Cele mai multe articole vor fi interesante chiar şi pentru persoanele care nu sunt înnebunite după pisici", a mai spus Maria Joudina-Robinson.

Astfel, publicul ţintă al noii reviste va fi reprezentat de femei şi bărbaţi care trăiesc în centre culturale mari din întreaga lume, care obişnuiesc să cumpere şi publicaţii precum Gentlewoman, Love, Pop, I–D, Dazed&Confused, Apartamento, dar şi alte reviste de modă şi lifestyle.

Revista poate fi cumpărată la preţul de 10 lire sterline, la care se adaugă, în cazul comenzilor online, taxe de transport, cuprinse între 3 şi 8 lire.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici