Primarul din Zagreb îl vrea pe Freddie Mercury în concert

Milan Bandic, primarul din Zagreb, a comis o gafă în timpul unei emisiuni difuzate joi seara de radio-televiziunea croată, declarând că şi-ar dori ca Freddie Mercury, regretatul solist al trupei Queen, să concerteze în capitala ţării sale, informează javno.com.

24 afișări
Imaginea articolului Primarul din Zagreb îl vrea pe Freddie Mercury în concert

Primarul din Zagreb îl vrea pe Freddie Mercury în concert (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Atunci când a fost întrebat despre artiştii pe care ar dori să îi vadă susţinând concerte în Zagreb, Milan Bandic, actualul primar al oraşului, l-a ales fără ezitare pe David Bowie, adăugând că şi Freddie Mercury ar putea veni în concert.

Din punct de vedere muzical, primarul croat a ales numele a doi mari artişti din industria muzicală, însă a uitat un detaliu extrem de important: Freddie Mercury, fostul solist al trupei Queen a decedat în urmă cu 18 ani.

Muzica nu reprezintă punctul forte al primarului Milan Bandic, fapt constatat şi de public, recent, cu ocazia conferinţei de presă ce a anunţat concertul pe care trupa irlandeză U2 îl va susţine la Zagreb. Cu această ocazie, Milan Bandic şi-a exprimat o anumită îngrijorare legată de litera "U", deoarece aceasta ar putea fi "o reminiscenţă a mişcării Ustasha" (mişcare fascistă croată, al cărei simbol este litera "U").

La aceeaşi conferinţă de presă, Milan Bandic nu a putut să precizeze titlul cântecului său preferat din repertoriul trupei U2, decât după ce a fost ajutat de unul dintre consilierii săi. În cele din urmă, el a precizat piesa favorită, pronunţând cu dificultate ceea ce britanicii prezenţi la acest eveniment au spus că ar putea fi "Bloody Sunday".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici