Primul vas de croazieră care străbate Veneţia după o lungă perioadă de timp. Activiştii de mediu protestează

  • Primul vas de croazieră a plecat din Veneţia sâmbătă dimineaţă după o lungă perioadă
  • Activiştii de mediu din Veneţia au cerut ca nava să fie redirecţionată
  • Nava de aproximativ 90.000 de tone trece prin Canalul Giudecca aflat în centrul oraşului
673 afișări
Imaginea articolului Primul vas de croazieră care străbate Veneţia după o lungă perioadă de timp. Activiştii de mediu protestează

Primul vas de croazieră care a părăsit Veneţia de la începutul pandemiei a plecat sămbătă, în mijlocul protestelor activiştilor care au cerut ca nava să fie redirecţionată. Ambarcaţiunea a traversat canalul Giudecca aflat în centrul istoric al oraşului.

Guvernul italian condus de Mario Draghi s-a angajat în această iarnă să scoată navele de croazieră din laguna Veneţiei după un incident neplăcut cauzat de o navă de peste 80.000 de tone.

MSC Orchestra este nava de croazieră lungă de 300 de metri. Pasagerii navei sunt foarte încântaţi de experienţă şi spun că le era tare dor.

„Adevărul este că am organizat această excursie, pentru a 40-a aniversare a nunţii noastre, anul trecut. Am rezervat-o, am anulat-o din cauza Covid-ului, aşa că după un an de aşteptare încă nu ne vine să credem, dar este minunat!”, spune Loredana Lombardi.

Veneţia a devenit una dintre cele mai importante destinaţii de croazieră din lume în ultimele două decenii. Peste 667 de nave de croazieră care transportă peste 700.000 de pasageri au plecat în 2019 din port, potrivit Cruise Lines Internaţional.  

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici