Prinsă la un concurs după ce a cerut despăgubiri de 823.000 dolari pentru invaliditate

  • Kamila Grabska, o femeie din Ennis, Irlanda, a cerut despăgubiri de 823.000 de dolari pentru rănile suferite în urma unui accident de maşină din 2017.
  • Ea susţinea că a rămas cu afecţiuni care o împiedică să muncească sau să se joace cu copiii.
  • Apoi a fost prinsă la un concurs de aruncat brazi.
10962 afișări
Imaginea articolului Prinsă la un concurs după ce a cerut despăgubiri de 823.000 dolari pentru invaliditate

Sursa foto: X

Kamila Grabska, în vârstă de 36 de ani, a suferit un accident în februarie 2017, când maşina în care se afla a fost lovit din spate, scrie Insider.

Ea a dat în judecată RSA Insurance pe motiv că nu a putut să muncească mai mult de cinci ani, să se joace cu copiii ei sau să facă treburi casnice din cauza durerilor constante de spate şi de gât. Dar Înalta Curte irlandeză a primit o fotografie, publicată într-un ziar naţional, în care femeia arunca un brad pe 8 ianuarie 2018.

Grabska a susţinut că, deşi părea fericită în fotografiile de la evenimentul caritabil, încă suferea de pe urma rănilor şi avea dureri.

Grabska, mamă a doi copii din Ennis, Co Clare, le-a spus medicilor că rănile suferite în urma accidentului au fost atât de grave încât nu putea ridica un sac greu fără să simtă dureri puternice. Ea a spus că au fost momente în care soţul ei a trebuit să îi aducă medicamente în pat din cauza durerilor.

Ea a renunţat la locul de muncă în urma accidentului şi a primit indemnizaţii de invaliditate, scriind în documentele instanţei că pierderile sale de venituri trecute şi viitoare se ridică la 427.340 de lire sterline.

Judecătoarea Carmel Stewart a respins însă cazul, „ajutată” de imaginea publicată.

The Irish Independent a relatat că judecătoarea a spus: "Este un brad de Crăciun foarte mare, natural şi este aruncat de ea foarte agil. Mă tem că nu pot decât să concluzionez că afirmaţiile au fost în întregime exagerate”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici