Prinţul Edward al Marii Britanii, acuzat că a bătut un câine

Prinţul Edward, al treilea şi cel mai tânăr fiu al reginei Marii Britanii, apare într-o fotografie prezentată în toată presa britanică de duminică, în care agită în aer un baston pentru a separa doi câini de vânătoare care se luptau între ei pentru pradă.

186 afișări
Imaginea articolului Prinţul Edward al Marii Britanii, acuzat că a bătut un câine

Prinţul Edward al Marii Britanii, acuzat că a bătut un câine

Fotografia a fost făcută atunci când contele de Wessex, în vârstă de 44 de ani, participa la o partidă de vânătoare pe domeniul privat din jurul castelului Sandringham, aflat în comitatul Norfolk din estul Angliei şi unde familia regală britanică îşi petrece de obicei vacanţa de iarnă.

Un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham a făcut referire la acest incident, declarând că "nu este sigur că prinţul chiar a lovit acel câine".

Barry Hugill, purtătorul de cuvânt al League Against Cruel Sports, s-a declarat şocat de felul în care sunt tratate animalele, spunând că acesta a fost "un exemplu cu adevărat dezgustător" şi "o lipsă de respect faţă de animale".

"Este o agresiune inutilă la adresa unui animal", a declarat Andrew Tyler, directorul asociaţiei Animal Aid.

Aceasta nu este prima oară când membrii familiei regale britanice au fost acuzaţi de cruzime împotriva animalelor.

Regina Elizabeth a II-a a fost fotografiată în timp ce rupea gâtul unui fazan, în urmă cu opt ani. În 2007, prinţul Harry, fratele prinţului William, a fost anchetat de poliţie pentru că a ucis doi pui de erete dintr-o specie protejată în Marea Britanie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici