Video Prinţul Harry, fotografiat prizând votkă

Fotografii şocante în care prinţul Harry, al treilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, prizează votcă, în cadrul unui joc practicat între consumatorii de alcool înrăiţi, întăresc ideea că petrecăreţul fiu al prinţului Charles este dependent de alcool, potrivit newsoftheworld.co.uk.

1 afișare

Conform sursei citate, fotografiile au fost realizate în noiembrie 2006, în timpul vacanţei petrecute de prinţ în Namibia alături de iubita sa, Chelsy Davy, şi de un grup de 20 de prieteni.

Experţii medicali spun că practica prizării de votcă, prin care alcoolul ajunge mai repede în fluxul sangvin, poate provoca decesul.

"Există mai multe tipuri de aditivi care pot provoca reacţii alergice care pot afecta plămânii, mucoasa nasului şi traheea. Practica poate ucide", a declarat profesorul Ian Gilmore, de la Colegiul regal al medicilor. În aceste condiţii, alcoolul nu mai este descompus de ficat şi poate provoca inflamarea creierului, o practică iresponsabilă, a spus Frank Sooden de la Alcool Concern.

Fotografiile, în care prinţul în vârstă de 23 de ani de ani mai este prezentat şi în timp ce linge sfârcul unuia dintre prieteni, vin în sprijinul ideii că Harry este dependent de alcool.

Prinţul Harry, locotenent în regimentul Blues and Royals, este un obişnuit al escapadelor, prezentate adesea de publicaţiile de scandal din Marea Britanie. Harry a fost surprins anul trecut purtând o banderolă nazistă în timpul unui bal mascat şi apoi a fost fotografiat ţinând pe genunchi o dansatoare de cabaret.

Totuşi, prinţul mai are şi laturi bune: în 2006, acesta a creat propria organizaţie non-guvernamentală destinată ajutorării copiilor din Lesotho rămaşi orfani din cauza maladiei SIDA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici