Prinţul Harry va fi retras din Afganistan

Prinţul Harry va fi retras din Afganistan, după apariţia pe Internet a informaţiilor despre participarea sa timp de două luni şi jumătate la operaţiunile din sudul acestei ţări, au anunţat surse din cadrul Ministerului britanic al Apărării.

11 afișări
Imaginea articolului Prinţul Harry va fi retras din Afganistan

Prinţul Harry va fi retras din Afganistan (Sursa: Mediafax Foto)

Comandanţii militari britanici au decis retragerea prinţului din Afganistan, dar nu se ştie când se va întâmpla acest lucru. "Va avea loc foarte curând şi va fi o retragere ordonată şi demnă", a declarat o sursă oficială.

Prinţul Harry, fiul prinţului Charles şi al treilea în ordinea succesiunii la tronul britanic, a luptat timp de zece săptămâni împotriva talibanilor pe frontul din Afganistan, a anunţat joi Ministerul britanic al Apărării.

Prinţul, în vârstă de 23 de ani, a fost detaşat în secret în ultimele zece săptămâni în provincia Helmand, din sudul Afganistanului, unde sunt staţionaţi majoritatea celor 7.800 de soldaţi britanici din această ţară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici