Prinţul Philip al Marii Britanii a fost externat

Prinţul Philip, soţul reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii, internat în urmă cu câteva zile din cauza unei infecţii pulmonare, a fost externat, duminică, din spitalul King Edward al VII-lea, Londra, a anunţat palatul Buckingham, reşedinţa oficială regală.

77 afișări
Imaginea articolului Prinţul Philip al Marii Britanii a fost externat

Prinţul Philip al Marii Britanii a fost externat (Imagine: Mediafax Foto)

Ducele de Edinburgh a părăsit spitalul duminică, în jurul orei 12.30 GMT, şi a plecat la castelul Windsor, situat în vestul Londrei, potrivit purtătorului de cuvânt de la palatul Buckingham.

Angajamentele oficiale programate pentru luni au fost anulate. Următoarele sale activităţi oficiale vor fi decise de pe o zi pe alta.

Pentru luni, agenda ducelui de Edimburgh prevedea, printre altele, un dineu pentru a marca 60 de ani de la crearea statului Israel.

Ducele de Edinburgh, în vârstă de 86 de ani, a fost internat săptămâna trecută, joi, la spitalul King Edward VII, situat în centrul Londrei, pentru "evaluarea şi tratarea unei infecţii pulmonare", a indicat purtătorul de cuvânt de la palatul Buckingham.

Prinţul este cunoscut ca bucurându-se de o sănătate de fier, ca şi soţia sa. El a efectuat ultima apariţie publică pe 27 martie, în timpul vizitei de stat a preşedintelui francez Nicolas Sarkozy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici